Uniek     •      Authentiek    •      Eigentijds    •      NL / EN

 
Toon filters

 

Industrieel, landelijk of design? LABEL51 heeft het allemaal. U kunt met het merk LABEL51 uw eigen identiteit in uw interieur aanbrengen. Heeft u lef? Dan combineert u verschillende kleuren met elkaar. Houdt u van warmte? Dan kiest u voor natuurlijke tinten en materialen. Bent u stoer? Ga dan voor industrieel afgewerkte meubels.

LABEL51 is opgericht in 2012. Ons belangrijkste doel is om bij te dragen aan het ultieme woongenot van de consument. Expliciet gericht op B2B bieden wij een eigenwijze kijk op de woon- en werkwensen van vandaag. Naast woonwinkels leveren wij ook aan online warenhuizen.

Als groothandel in meubels, verlichting en decoratie willen wij toonaangevend zijn door een eigentijdse collectie te bieden, met daarin zowel unieke als authentieke producten. Wij zijn trots op de authenticiteit van onze producten. Onze Nederlandse designers en vormgevers werken elke dag aan nieuwe, unieke ontwerpen. Maandelijks worden er nieuwe artikelen toegevoegd aan het assortiment. Onze artikelen zijn geregistreerd en hiermee beschermd tegen kopiëren.

Het assortiment wordt gepresenteerd in het collectieboek. Bent u net zo enthousiast als wij? Bekijk hier onze catalogus.

U kunt dealer worden van LABEL51! Naast woonwinkels en online warenhuizen zijn wij ook uitermate geschikt om te leveren aan projectinrichters. Twijfel dus niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op.

Enjoy!

 

  • Heeft u vragen of wilt u dealer worden? Bel ons: 0318-479 837. Of stuur een e-mail naar info@label51.com
  • Wij zijn te bereiken op maandag t/m vrijdag van 08.30 uur t/m 17.00 uur.
^